Hva dine sneakers

sier om deg

For å finne mer ut om en mann - bør du ta en titt på skovalget hans... spesielt valget hans av sneakers. Sneakers er laget for de lengste gåturer her i livet - og hvilke sneakers du velger - ja, det snakker flere kilometer om deg som person. Så hvilken sneaker-kategori går du eller din kjæreste innen?

THE COLLECTOR

Garderoben hans er full av retro sportsklær med en hans nostalgiske stil. «The Collector» sin look kan være inspirert av old-school ting, men stilen hans er tidløs. Han er en mester for å skaffe seg de sjeldneste vintage-funnene, og søker ivrig etter de sneakers-ikonene som blir mer ettertraktede med alderen.

THE SMOOTH OPERATOR

Sneakers er den hellige koden til den moderne gentlemannen som i tidligere historie brukte loafers eller brogues. Han har en garderobe som kombinerer klassisk og tidsriktig estetikk. Sneakers setter hans tilsynelatende uanstrengelige antrekk en ny vri på gentlemanntradisjonen.

THE MAN OF THE MOMENT

Alltid ett skritt foran kurven, og han vil sannsynligvis bli oppdaget i en kø for den siste lanseringen av et nytt konsept. Han bor gjerne i de kuleste nabolagene – og har en garderobe som matcher. Det er helt sikkert at «the man of the moment» har på seg sesongens hotteste sneakers før noen andre.