Lyst til å fronte EGERs høstkampanje?

Som en forlengelse av Raw Talents søker vi nå etter nye modeller til vår høst og vinterkampanje.

Til EGERs høstkampanje ser vi etter nye modeller, mennesker som er trygge på seg selv og som ikke er redde for å skille seg ut – verdier som er helt i tråd med EGER. Vi synes vårkampanjen med talenter som Mats Hatlem, Lil Halima og Vetle Emile fungerte utrolig bra, og denne sesongen ønsker vi derfor å gi alle muligheten til å delta. På EGER har vi mange ulike butikk-konsepter, og det er nettopp dette mangfoldet vi ønsker å spille videre på. Kravene våre er derfor ganske enkle, du må være over 18 år og ha lyst til å fronte EGER. Vi synes det er utrolig gøy å benytte denne muligheten til å oppdage nye talenter, og det er derfor vi har valgt å samarbeide med Alexander Norheim som har et trent øye til dette.

«Som modellspeider og agent er det alltid stort å oppdage nye potensielle talent» Alexander Norheim

«Som modellspeider og agent er det alltid stort å oppdage nye potensielle talent. I dette tilfellet er det enda mer spennende og givende å få muligheten til og møte unike og talentfulle mennesker, og gi de muligheten til å nå ut på et nasjonalt nivå!,» uttaler Alexander Norheim

Kriterier for å kunne delta:

Man må være over 18 år, og ikke ha kontrakt med et modellbyrå

Av personlige egenskaper ser vi etter mennesker som tør å skille seg ut, som identifiserer seg med EGER og ønsker å være deres ansikt uttad

Bilder forfra og et i helfigur, med så lite sminke som mulig, sendes til casting@egeroslo.no

«Jeg synes det er stas å gjøre denne kampanjen både fordi jeg får frihet til og utfolde meg kreativt sammen med flinke mennesker, og fordi jeg gleder meg til å finne og trekke fram nye talenter man ikke har sett før,» avslutter Alvin Santos.

«Jeg gleder meg til å finne og trekke fram nye talenter man ikke har sett før» Alvin Santos.

Komiteen består av Alexander Norheim, Alvin Santos og Kaia Kongsli.

Alexander Norheim er modellagent og fotograf. Han kom inn i bransjen etter reising og fotografering i byer som Paris, New York, London og Milano, noe som gav han muligheten til å bli kjent med bransjen fra et annet perspektiv. Hans trente blikk førte han etter kort tid til Team Models, Norges største modellbyrå. Her gikk han fra modellspeider til agent hvor han i dag leder avdelingen som huser de mannlige modellene. Under hans navn/ management ligger store navn som Jeenu Mahadevan, Martin Jørgensen, Vetle Emile, Chioko tvillingene, Preben Helleberg og Samir Ali, for å nevne noen. Alexander har en unik drive og passion for jobben, og ser alltid etter nye ansikt å representere.

Alexander Norheim

Alvin Santos har en Bachelor innen Film & TV, fra Westerdals. Han har siden utdannelse jobbet som fotograf, spesielt innen sjangeren mote og musikk. Kunder er blant annet H&M, Fila, Puma, Tom Wood, Universal Music, Sony Music, Warner Music, Reebok, 730, Melk & Honning, Elle, Urban, for å nevne noen.

Alvin Santos

Kaia Kongsli er Digital Marketing Manager hos Promenaden Management. Her er hun ansvarlig for digital markedsføring for EGER, Steen & Strøm Department Store og Promenaden – Oslo Fashion District. Hun har en MA i International Relations fra University of Edinburgh, og en AAS i Fashion Marketing fra Parsons School of Design i New York, og har jobbet for blant annet Totême, The Row og Swipecast, en booking plattform for moteindustrien med prominente medlemmer som Nick Knight og Marc Jacobs.