Månedens bok

Plantelykke

Anders Røyneberg, som står bak instagram-kontoen @arcticgardener, er ute med en fantastisk bok om planter, som en del av interiøret, som en kilde til glede og som en grønn en livsstil. Når høstmørket truer utenfor vinduet, er det deilig og dykke inn i Røynebergs overskuddsoase av en bok.

Forlagets omtale: 

Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Hvordan du skal innrede med dem, og hvordan du kan få dem til virkelig å trives?

Anders Røyneberg, også kjent som @arcticgardener, har over 100 grønne planter i leiligheten sin i Oslo. Her gir han deg sine beste råd om hvilke planter som passer hos deg, og om hva de trenger av jord, gjødsel, vann og lys for å trives. Du får vite hvordan du tar avleggere og stiklinger, og hva du bør forberede når du skal reise bort, slik at plantene er like fine når du kommer hjem igjen.

Anders viser hvordan du kan innrede og style hjemmet ditt med planter som romdelere, og viser eksempler på gruppering av planter og bruk av speil, krukker og potter. Hvilke planter er vakre til stuen eller trives godt på badet, hvilke renser luften på kontoret eller er robuste nok til å tåle et åpent soveromsvindu? Boken gir deg svaret på hva som passer i hvert enkelt av husets rom.

Å omgi seg med natur og vekster skaper ro i hverdagen. Her får du både inspirasjon og kunnskap til å skape en grønn oase hjemme.

P S! Er du tidlig ute med julegavene, så kommer forfatteren og signerer boken hos ARK, fredag 18.oktober kl 17.