Nyhet for de matglade: Olivia

på EGER

Autentisk italiensk mat i moderne omgivelser, service og personale som skinner av fellesskap og lidenskap samt dyktige og lekne kokker - akkurat som i en italiensk familie. Endelig kan vi meddele at Olivia har åpnet på EGER.

Olivia åpnet for første gang dørene på Aker Brygge i 2006 med en meny som senere har blitt kjernen i alle Olivia-restaurantene; steinovnsbakt, tynn pizza, klassiske pastaretter, antipasti, salater, supper, kjøtt og ikoniske desserter.

Oliva EGER har i likhet med de andre restaurantene beholdt den samme lune atmosfæren som de er kjent for, men har sin egen personlighet som gjenspeiles i deler av menyen og interiøret. På EGER tar de deg med til travle Roma, og byr på unike smaker og mattradisjoner for at du skal få den perfekte italienske matopplevelsen. Restauranten strekker seg over tre etasjer og har plass til nesten 500 gjester inne, der det i underetasjen tilbys aktiviteter som pizzakurs og vinsmaking.

Med andre ord, Olivia EGER er det perfekte stedet å ta med en vennegjeng eller kollegaer for en ekte italiensk helaften. Benvenuti!