Olivia julen 2020

Velkommen til Olivia i julen

Olivia EGER har flere ulike tilbud som kan være med på å få deg i rett julestemning.

Deres italienske julemeny er perfekt for de som er lei av den tradisjonelle norske julematen. Det italienske varianten av ribbe er porchetta; svineribbe som marineres i deilige urter før den rulles sammen og stekes over lang tid. Til dessert har vi laget en juleversjon av den klassiske panna cottaen; nå med safran.

Julelunsj

 

 

Hva med en hyggelig julelunsj i trygge omgivelser? Legg inn en liten pause fra julegavehandelen på Olivia. I tillegg til vår vanlige meny tilbyr en julemeny med italiensk vri og rolig førjulsstemning i restaurantene.

Vi har godt innarbeidede rutiner og følger til enhver tid alle regler og anbefalinger fra helsemyndighetene.

 

Julebord

Vi har lagt til rette for at årets julebordsesong på Olivia blir en trygg og hyggelig opplevelse. Vi har stor plass og god erfaring med å dele opp større selskap i mindre grupper.

Vi hjelper deg å planlegge kvelden; ta kontakt med oss på booking@olivia.no.

 

Gavekort

Gi bort et lite stykke Italia til jul. Årets julegavekort fra Olivia er den perfekte julegaven til de reiselystne, enten det er venner, familie eller kollegaer. Når det ikke er mulig å reise, hvorfor ikke gi bort en italiensk opplevelse? Vi selger gavekort med valgfritt beløp i alle våre restauranter.

Du kan også bestille gavekort fra: booking@olivia.no.

Lurer du på noe? Ta kontakt på booking@olivia.no. Velkommen til et lite stykke Italia hos oss.