PÅSKEKRIM FAVORITTER

fra ARK

Selvom det går mot en litt annerledes påskefeiring i år, så er fortsatt påsken fortsatt en tid for krimlesning. Vi har samlet våre favoritter fra ARK som du kan ta med deg inn i ferien!

HUNDEN FRA BASKERVILLE – ARTHUR CONAN DOYLE

Arthur Conan Doyle «Hunden fra Baskerville» er en påskeklassiker, og for mange er det et første møte med Sherlock Holmes. I disse tider er det mange som finner tid til å lese klassikere, så hvorfor ikke starte med denne?

DEN TAUSE PASIENTEN – ALEX MICHAELIDES

«Den tause pasienten» har blitt kritikerrost av et samlet mediekorps, blant annet ved å bli kåret til Årets psykologiske thriller. I boken møter vi Alicia Berenson som skriver dagbok for å utløp for følelsene sine – men mest for å berolige ektemannen. En kveld skyter hun ham fem ganger i ansiktet og slutter å snakke. Seks år etter tragedien er Alicia innlagt på en instutisjon der det dukker opp en ledig stilling som psykoterapeut Theo Faber begynner i. Han er overbevist over at han kan få Alicia til å snakke, gjennom å jakte på Alicias minner i dagboken hennes. Grøss og gru!

GALGEDANS – T.H. HÅVARDSEN

Jenny Ness dreper en gammel mann og trenger pappas hjelp for å bli kvitt liket. Theodor Ness er en begravelsesagent, så er det noe han kan, så er det å bli kvitt lik. Galgedans er en skummel og nervepirrende krim, der hver eneste side er så intens at du gisper av skrekk!

HUNDEN FRA BASKERVILLE - ARTHUR CONAN DOYLE

DEN TAUSE PASIENTEN - ALEX MICHAELIDES

GALGEDANS - T.H. HÅVARDSEN