Raw talents

Bli kjent med noen av EGERS rå talenter

EGER hadde lyst til å gjøre noe ekstra ut av årets sommerkampanjer, og har fått en gjeng av de råeste unge talentene her til lands til å lage dem.

Den første kampanjen frontes av artist og skuespiller Resa sammen med modell Vetle. Hannah O Hansen har vært stylist, Alvin Santos har vært stillsfotograf, Vi Duc Truong filmfotograf, LinnLinnea har tatt seg av hår og make up og Alexander Norheim har vært art director.

Resa


Theresa Frostad Eggesbø (21) ble et kjent ansikt for mange da hun spilte Sonja i SKAM, og på nyåret har hun en av hovedrollene i storsatsingen Ragnarok på Netflix. Men det er egentlig musikken som driver henne. Hun ser først og fremst på seg selv som låtskriver og artist, og studerte på «Paul McCartney-skolen» LIPA i Liverpool. Om det har gått bra? Sjekk ut gromlåtene «God is Drunk» og «Sassy» med Resa på Spotify, da vel!

Hvem er Resa?

– Resa er kallenavnet mitt fra da jeg var liten. Da jeg startet på en karriere innen musikk, ønsket jeg å skille musikk-prosjektet fra meg selv som «privat»-person. Jeg tok derfor i bruk Resa som artist- og prosjektnavn, ettersom jeg føler det gir meg mer rom til å teste og leke innenfor et prosjekt enn mitt personlige navn ville gjort. Det er imidlertid ikke mange ulikheter mellom meg som person og meg som artist, ettersom jeg skriver ærlige tekster fra mine egne anker og følelser, og så forsøker jeg ikke å presentere meg selv annerledes som artist enn den jeg er. Resa blir heller en plattform der jeg kan få lov til å trekke frem enkelte sider av meg selv, og leke med både mine sterke sider og svakheter.

Fortell om Ragnarok og rollen din der:

– Det er hemmelig, men jeg spiller en ganske feisty en!
Føler du at du må velge mellom å være skuespiller eller artist?
– Jeg tror faktisk at dét er et valg man må ta da, fordi man for å lykkes i disse yrkene må gå inn 100%, vel i likhet med de fleste andre yrker, men man er ikke laget av 200%, så det kan være litt vanskelig å skulle gjøre begge deler fullt og helt. Men jeg tror jeg har vært litt heldig med at jeg har drevet med begge to som hobby fra da jeg var liten, noe som gjorde at jeg fikk en sjanse til å holde liv i begge aktivitetene senere i livet også. Det er jo dessuten to yrker som går veldig hånd i hånd, og er ganske like som kreative uttrykksformer. Jeg har likevel vært nødt til å velge én retning å satse på, og da har jeg har valgt musikken. Heldigvis har det vært noen som har tenkt på meg som skuespiller i diverse prosjekter mens jeg har studert musikk, og derfor har jeg fått muligheten til å gjøre begge deler. Det er jeg veldig takknemlig for!

Hva vil du med musikken din?

– Jeg vil først og fremst få utløp for egne følelser da det i hovedsak er derfor jeg skriver og synger. Egoistisk? Men jeg elsker følelsen av felleskap. Jeg tror det er en av mine favorittfølelser, så om musikken min og mine tanker og ord kan være gjenkjennelig og til glede for andre, så er det det beste av alt.

Hva motiverer og inspirerer deg?

– Min største inspirasjonskilde er mennesker. Jeg er veldig glad i mennesker, og tenker mye på og rundt oss mennesker. Jeg tror mennesker er den største kilden til følelser hos meg, enten det er mennesket gjennom musikk, litteratur, steder eller mitt indre menneskeliv.

Hva jobber du med i sommer?

– I sommer skal jeg jobbe med musikken som skal gis ut snart. Vi skal også fullføre innspilling av Ragnarok i Odda og København. Og så skal jeg jobbe litt i klesbutikk resten av tiden. Og selvsagt nyte deilig norsk sommer!

Hva er det beste og verste med yrket du har valgt?

– Det beste er reisingen, adrenalinrushet av å stå på scenen, og det å treffe masse forskjellig typer mennesker. Det verste er nok at jeg ikke alltid finner ro i perioden før og mellom prosjekter, men det kan være en blanding av engstelse og motivasjon, noe som ikke nødvendigvis behøver være negativt. Det verste jeg vet er å kjede meg uansett, så det er kanskje en grei livsstil for meg.

Beskriv din klesstil!

– Jeg er veldig glad i klær! Jeg har litt for mye klær, men resirkulerer også klær på Tise! Jeg er veldig glad i gjenbruk og vintage hvor man kan finne unike plagg med gøyale print og farger. Men du vil sjelden finne meg i veldig skrikende farger. Jeg vil beskrive stilen min som avslappet, men sofistikert – og litt quirky:-)

Hvor ser du deg selv om ti år?

Om ti år er jeg 31 år gammel, og da håper jeg at musikk-karrieren flyter fint og at jeg har etablert meg som artist. Så håper jeg at jeg fortsatt driver med skuespill på siden. Jeg skal ha en svart katt, kanskje begynne tenke på barn??, kanskje mann, jeg vet ikke, og jeg håper jeg har kommet meg inn på boligmarkedet… Neppe… Jo, kanskje!

Vetle Emile Majambere


Vetle Emile Majambere (23) har gjort kométkarriere som modell etter at han ble oppdaget og signert world wide av IMG Models. Den første store jobben hadde han på catwalken var for Virgil Ablohs Louis Vuitton i Paris. Mossingen bor i Oslo der livet handler om fashion fra han står opp til han legger seg. I tillegg til å være en av våre mest særegne modeller, er han nemlig også fullt opptatt på klesdesignerlinjen ved Kunsthøyskolen i Oslo.

Hvem er Vetle som person?

– Det prøver jeg å finne ut hver dag mens jeg lever.

Hvem er Vetle som modell?

– Vetle er Vetle uansett hva man gjør.

Hva er det som er så spennende med fashion?

Spenningen. Man kaster alltid terning og venter på beste utfall.

Hva inspirerer og motiverer deg?

– Gjengen i SDKT Entertainment, og de nærmeste rundt meg. Mange av dem er sjelden fra samme del av verden.

Hva bør folk bli flinkere til når de shopper klær?

– Jeg tenker at folk heller må tenke mer på hva de har lyst til å uttrykke. Det koker vel ned til det; å finne ut hva man liker.

Hva gjør du om ti år?

– Fremtiden er ikke skrevet i stein, så så lenge jeg får gjøre det jeg vil/skal/er ment til å gjøre, så er jeg good. Alt til sin tid!

Hva blir det viktigste for deg denne sommeren?

– Mitt yrke er så uforutsigbar, så enn så lenge vet jeg ikke om særlig annet enn at ejg skal nyte livet. Jeg tar ett steg om gangen, dét blir best i lengden!

Hannah O Hansen


Stylist Hannah O Hansen (26) kom inn i motebransjen som modell da hun var 16, men med utdannelse innen retail design og konseptutvikling, skiftet etterhvert fokuset over mot visual merchandising og styling. Som stylist ønsker hun å kunne jobbe med konseptuell historiefortelling a la Tim Walker, ved å bruke mer set-design, ekstravagante klær og modeller som er troverdige i den rollen de blir satt i. Det som defineres som klassisk «pent» inspirerer henne lite, men hun ser likevel verdien – og finner glede i kommersielt arbeid og personlig styling hvor klærne ikke skal «utfordre». Hun har jobbet med blant annet Active Brands – Johaug, Hanne Hukkelberg, Universal Music Groupog Promenaden – EGER.

Hvem er Hanna – og hva jobber du med for tiden?

– Jeg er freelance stylist og «hobby-designer» for Deconstructed Studio, et lite prosjekt Marita Gladsø og jeg har sammen, hvor vi dekonstruerer og redesigner gamle dress-jakker. Jeg trekkes veldig mot mote og styling, selv om jeg ikke anser meg selv som noen moteløve. Jeg elsker ting som glitrer, lekne detaljer, dyremønster og tyll. Alt du ved første blikk ikke ville forbundet meg med.

Beskriv din egen stil!

– Min personlige stil er veldig enkel, og egentlig ikke representativt for det jeg ønsker å bli kjent for som stylist. Det går mye i sort og hvitt, og jeg elsker løse plagg i god kvalitet. (Gi meg en hvit linskjorte, en skinnbukse og noen smykker så er jeg happy.)

Hvor har du det best – foran eller bak kamera?

– Jeg trives veldig godt på denne siden av kameraet, hvor jeg kan være med å ta valg, og ikke trenger å være «perfekt». Herfra kan jeg forhåpentlig bidra til et sunnere kroppsbilde og selvfølelse i motebransjen, ved å være vennlig, ydmyk og alt annet enn den stereotypiske moteinteresserte «devil (who) wears Prada». I bunn og grunn driver vi med utkledning og rollespill, og det skal være gøy!

Hvordan tror du sommeren 2019 vil bli husket i klesveien?

– Jeg er egentlig ikke så opptatt av trender. De er ikke tilpasset alle de ulike kroppene eller personlighetene våre. Jeg tenker; bruk det du føler deg komfortabel i, som best mulig fremhever og tydeliggjør personligheten din / dagsfølelsen. Når det er sagt, så kommer vi nok til å se endel flere sykkelshortser i sommer, forhåpentligvis færre Havaianas i byen, men alt er bedre enn regntøy. La sommeren 2019 bli husket for sol og varme!

Hvor håper du å være om 10 år?

– Om 10 år har jeg vunnet i Lotto og kjøpt meg hus i Italia. Jeg har farget håret rødt, tatt permanent og muligens kjøpt meg en katt. Jeg kan leve av visuell historiefortelling og konseptutvikling.

Alvin Santos


Alvin Santos (26) er egentlig utdannet innen film og tv, men innså raskt at han syntes det er mest spennende å jobbe med stills. For å få gratis inngang på festivaler, begynte han å ta konsertbilder, noe han syntes var så sykt gøy at musikk lenge fikk prege linsa hans. Etterhvert har det imidlertid også blitt mye mote.

Hvem er Alvin?

– Jeg lurer på det samme, og har ikke funnet svaret. Men jeg føler jeg kommer nærmere for hver dag som går.

Hva kjennetegner en god fotograf?

– Jeg tror ikke det finnes en fasit på hva som er en god fotograf, men for meg handler det mest av alt om å være god på å formidle noe. Det kan være et viktig budskap, en stemning, følelse eller tanke. Et godt bilde har alltid en nerve. Hvis du klarer å få folk til å føle noe, er du på god vei. Og så hjelper det selvsagt å være bevisst på hvilke virkemidler du bruker for å formidle budskapet ditt.

Hva inspirerer og motiverer deg?

– Dette høres så klisjé ut, men jeg prøver å finne noe inspirerende ved alt jeg ser og hører. Mennesker, natur, arkitektur, lys, bilder, film. Og musikk, ikke minst. Når det gjelder estetikk inspirerer fortiden meg mer enn nåtiden.

Hva har vært høydepunktet så langt i livet?

– Denne er tricky. Jeg har vært heldig og har opplevd mange fantastiske ting. Vanskelig å velge ett høydepunkt.

Hva er det beste og verste med å være fotograf?

– Det beste er når man klarer å formidle det man ønsker gjennom arbeidet sitt. Det verste er vel at man aldri blir helt fornøyd.

Hvordan blir sommeren din i 2019?

– Jeg har absolutt ingen planer i sommer, og synes det er herlig.

Alexander Norheim

 

Alexander Norheim (32) er modellspeider og agent hos Team Models, og har castet modeller til utallige kampanjer og show, blant annet i forbindelse med Oslo Runway. I tillegg er han frilansfotograf og skribent. På EGERs Raw Talent-kampanje har han fungert som art director.

Hvem er Alexander?

– Alexander er nysgjerrig, hardtarbeidende, snakkesalig, skeptisk og mer enn annet, lidenskapelig.

Hvordan havnet du i motebransjen?

– Jeg tror ikke folk flest vet hvordan de havner her. Jeg husker bare jeg elsket «Top model» da jeg var 13, til tross for at man finner ut at bransjen ikke fungerer sånn til vanlig. Men det var vel der nysgjerrigheten begynte.

Hva kjennetegner en god modell?

– Motivasjon, lyst, ryddighet, tillit og mest av alt, en person som er flink til å kommunisere.

Hva er det beste og verste med å arbeid i motebransjen?

– Samme svar på begge: At man får jobbe med drømmene sine. På en side så er det jo det man har ønsket og blir motivert av. Men på den andre side er det tøft fordi bransjen er så uforutsigbar og setter motivasjonen på spill hele tiden.

Hva har vært høydepunktet så langt i livet?

– Om jeg allerede har ett høydepunkt betyr det at det ikke finnes flere, og at det er nedover derfra. Jeg velger heller å tenke at man stadig skalerer opp. Jeg kan si at alle de modellene jeg har vært så heldig med å jobbe med hjelper at turen oppover blir bedre og bedre.

Hvor håper du å være om 10 år?

– Jeg har bodd over hele verden, så hvor spiller lite rolle. Håper heller jeg er happy med det jeg gjør.

Hvordan blir din sommer 2019?

– Man kommer ingen vei uten å satse. Så uten å høres cheesy ut, og i ett ord: WORK.

– Jeg vil først og fremst få utløp for egne følelser da det i hovedsak er derfor jeg skriver og synger.

Den første kampanjen frontes av artist og skuespiller Resa sammen med modell Vetle. Hannah O Hansen har vært stylist, Alvin Santos har vært stillsfotograf, Vi Duc Truong filmfotograf, LinnLinnea har tatt seg av hår og make up og Alexander Norheim har vært art director.

Resa


Theresa Frostad Eggesbø (21) ble et kjent ansikt for mange da hun spilte Sonja i SKAM, og på nyåret har hun en av hovedrollene i storsatsingen Ragnarok på Netflix. Men det er egentlig musikken som driver henne. Hun ser først og fremst på seg selv som låtskriver og artist, og studerte på «Paul McCartney-skolen» LIPA i Liverpool. Om det har gått bra? Sjekk ut gromlåtene «God is Drunk» og «Sassy» med Resa på Spotify, da vel!

Hvem er Resa?

– Resa er kallenavnet mitt fra da jeg var liten. Da jeg startet på en karriere innen musikk, ønsket jeg å skille musikk-prosjektet fra meg selv som «privat»-person. Jeg tok derfor i bruk Resa som artist- og prosjektnavn, ettersom jeg føler det gir meg mer rom til å teste og leke innenfor et prosjekt enn mitt personlige navn ville gjort. Det er imidlertid ikke mange ulikheter mellom meg som person og meg som artist, ettersom jeg skriver ærlige tekster fra mine egne anker og følelser, og så forsøker jeg ikke å presentere meg selv annerledes som artist enn den jeg er. Resa blir heller en plattform der jeg kan få lov til å trekke frem enkelte sider av meg selv, og leke med både mine sterke sider og svakheter.

Fortell om Ragnarok og rollen din der:

– Det er hemmelig, men jeg spiller en ganske feisty en!
Føler du at du må velge mellom å være skuespiller eller artist?
– Jeg tror faktisk at dét er et valg man må ta da, fordi man for å lykkes i disse yrkene må gå inn 100%, vel i likhet med de fleste andre yrker, men man er ikke laget av 200%, så det kan være litt vanskelig å skulle gjøre begge deler fullt og helt. Men jeg tror jeg har vært litt heldig med at jeg har drevet med begge to som hobby fra da jeg var liten, noe som gjorde at jeg fikk en sjanse til å holde liv i begge aktivitetene senere i livet også. Det er jo dessuten to yrker som går veldig hånd i hånd, og er ganske like som kreative uttrykksformer. Jeg har likevel vært nødt til å velge én retning å satse på, og da har jeg har valgt musikken. Heldigvis har det vært noen som har tenkt på meg som skuespiller i diverse prosjekter mens jeg har studert musikk, og derfor har jeg fått muligheten til å gjøre begge deler. Det er jeg veldig takknemlig for!

Hva vil du med musikken din?

– Jeg vil først og fremst få utløp for egne følelser da det i hovedsak er derfor jeg skriver og synger. Egoistisk? Men jeg elsker følelsen av felleskap. Jeg tror det er en av mine favorittfølelser, så om musikken min og mine tanker og ord kan være gjenkjennelig og til glede for andre, så er det det beste av alt.

Hva motiverer og inspirerer deg?

– Min største inspirasjonskilde er mennesker. Jeg er veldig glad i mennesker, og tenker mye på og rundt oss mennesker. Jeg tror mennesker er den største kilden til følelser hos meg, enten det er mennesket gjennom musikk, litteratur, steder eller mitt indre menneskeliv.

Hva jobber du med i sommer?

– I sommer skal jeg jobbe med musikken som skal gis ut snart. Vi skal også fullføre innspilling av Ragnarok i Odda og København. Og så skal jeg jobbe litt i klesbutikk resten av tiden. Og selvsagt nyte deilig norsk sommer!

Hva er det beste og verste med yrket du har valgt?

– Det beste er reisingen, adrenalinrushet av å stå på scenen, og det å treffe masse forskjellig typer mennesker. Det verste er nok at jeg ikke alltid finner ro i perioden før og mellom prosjekter, men det kan være en blanding av engstelse og motivasjon, noe som ikke nødvendigvis behøver være negativt. Det verste jeg vet er å kjede meg uansett, så det er kanskje en grei livsstil for meg.

Beskriv din klesstil!

– Jeg er veldig glad i klær! Jeg har litt for mye klær, men resirkulerer også klær på Tise! Jeg er veldig glad i gjenbruk og vintage hvor man kan finne unike plagg med gøyale print og farger. Men du vil sjelden finne meg i veldig skrikende farger. Jeg vil beskrive stilen min som avslappet, men sofistikert – og litt quirky:-)

Hvor ser du deg selv om ti år?

Om ti år er jeg 31 år gammel, og da håper jeg at musikk-karrieren flyter fint og at jeg har etablert meg som artist. Så håper jeg at jeg fortsatt driver med skuespill på siden. Jeg skal ha en svart katt, kanskje begynne tenke på barn??, kanskje mann, jeg vet ikke, og jeg håper jeg har kommet meg inn på boligmarkedet… Neppe… Jo, kanskje!

Vetle Emile Majambere


Vetle Emile Majambere (23) har gjort kométkarriere som modell etter at han ble oppdaget og signert world wide av IMG Models. Den første store jobben hadde han på catwalken var for Virgil Ablohs Louis Vuitton i Paris. Mossingen bor i Oslo der livet handler om fashion fra han står opp til han legger seg. I tillegg til å være en av våre mest særegne modeller, er han nemlig også fullt opptatt på klesdesignerlinjen ved Kunsthøyskolen i Oslo.

Hvem er Vetle som person?

– Det prøver jeg å finne ut hver dag mens jeg lever.

Hvem er Vetle som modell?

– Vetle er Vetle uansett hva man gjør.

Hva er det som er så spennende med fashion?

Spenningen. Man kaster alltid terning og venter på beste utfall.

Hva inspirerer og motiverer deg?

– Gjengen i SDKT Entertainment, og de nærmeste rundt meg. Mange av dem er sjelden fra samme del av verden.

Hva bør folk bli flinkere til når de shopper klær?

– Jeg tenker at folk heller må tenke mer på hva de har lyst til å uttrykke. Det koker vel ned til det; å finne ut hva man liker.

Hva gjør du om ti år?

– Fremtiden er ikke skrevet i stein, så så lenge jeg får gjøre det jeg vil/skal/er ment til å gjøre, så er jeg good. Alt til sin tid!

Hva blir det viktigste for deg denne sommeren?

– Mitt yrke er så uforutsigbar, så enn så lenge vet jeg ikke om særlig annet enn at ejg skal nyte livet. Jeg tar ett steg om gangen, dét blir best i lengden!

Hannah O Hansen


Stylist Hannah O Hansen (26) kom inn i motebransjen som modell da hun var 16, men med utdannelse innen retail design og konseptutvikling, skiftet etterhvert fokuset over mot visual merchandising og styling. Som stylist ønsker hun å kunne jobbe med konseptuell historiefortelling a la Tim Walker, ved å bruke mer set-design, ekstravagante klær og modeller som er troverdige i den rollen de blir satt i. Det som defineres som klassisk «pent» inspirerer henne lite, men hun ser likevel verdien – og finner glede i kommersielt arbeid og personlig styling hvor klærne ikke skal «utfordre». Hun har jobbet med blant annet Active Brands – Johaug, Hanne Hukkelberg, Universal Music Groupog Promenaden – EGER.

Hvem er Hanna – og hva jobber du med for tiden?

– Jeg er freelance stylist og «hobby-designer» for Deconstructed Studio, et lite prosjekt Marita Gladsø og jeg har sammen, hvor vi dekonstruerer og redesigner gamle dress-jakker. Jeg trekkes veldig mot mote og styling, selv om jeg ikke anser meg selv som noen moteløve. Jeg elsker ting som glitrer, lekne detaljer, dyremønster og tyll. Alt du ved første blikk ikke ville forbundet meg med.

Beskriv din egen stil!

– Min personlige stil er veldig enkel, og egentlig ikke representativt for det jeg ønsker å bli kjent for som stylist. Det går mye i sort og hvitt, og jeg elsker løse plagg i god kvalitet. (Gi meg en hvit linskjorte, en skinnbukse og noen smykker så er jeg happy.)

Hvor har du det best – foran eller bak kamera?

– Jeg trives veldig godt på denne siden av kameraet, hvor jeg kan være med å ta valg, og ikke trenger å være «perfekt». Herfra kan jeg forhåpentlig bidra til et sunnere kroppsbilde og selvfølelse i motebransjen, ved å være vennlig, ydmyk og alt annet enn den stereotypiske moteinteresserte «devil (who) wears Prada». I bunn og grunn driver vi med utkledning og rollespill, og det skal være gøy!

Hvordan tror du sommeren 2019 vil bli husket i klesveien?

– Jeg er egentlig ikke så opptatt av trender. De er ikke tilpasset alle de ulike kroppene eller personlighetene våre. Jeg tenker; bruk det du føler deg komfortabel i, som best mulig fremhever og tydeliggjør personligheten din / dagsfølelsen. Når det er sagt, så kommer vi nok til å se endel flere sykkelshortser i sommer, forhåpentligvis færre Havaianas i byen, men alt er bedre enn regntøy. La sommeren 2019 bli husket for sol og varme!

Hvor håper du å være om 10 år?

– Om 10 år har jeg vunnet i Lotto og kjøpt meg hus i Italia. Jeg har farget håret rødt, tatt permanent og muligens kjøpt meg en katt. Jeg kan leve av visuell historiefortelling og konseptutvikling.

Alvin Santos


Alvin Santos (26) er egentlig utdannet innen film og tv, men innså raskt at han syntes det er mest spennende å jobbe med stills. For å få gratis inngang på festivaler, begynte han å ta konsertbilder, noe han syntes var så sykt gøy at musikk lenge fikk prege linsa hans. Etterhvert har det imidlertid også blitt mye mote.

Hvem er Alvin?

– Jeg lurer på det samme, og har ikke funnet svaret. Men jeg føler jeg kommer nærmere for hver dag som går.

Hva kjennetegner en god fotograf?

– Jeg tror ikke det finnes en fasit på hva som er en god fotograf, men for meg handler det mest av alt om å være god på å formidle noe. Det kan være et viktig budskap, en stemning, følelse eller tanke. Et godt bilde har alltid en nerve. Hvis du klarer å få folk til å føle noe, er du på god vei. Og så hjelper det selvsagt å være bevisst på hvilke virkemidler du bruker for å formidle budskapet ditt.

Hva inspirerer og motiverer deg?

– Dette høres så klisjé ut, men jeg prøver å finne noe inspirerende ved alt jeg ser og hører. Mennesker, natur, arkitektur, lys, bilder, film. Og musikk, ikke minst. Når det gjelder estetikk inspirerer fortiden meg mer enn nåtiden.

Hva har vært høydepunktet så langt i livet?

– Denne er tricky. Jeg har vært heldig og har opplevd mange fantastiske ting. Vanskelig å velge ett høydepunkt.

Hva er det beste og verste med å være fotograf?

– Det beste er når man klarer å formidle det man ønsker gjennom arbeidet sitt. Det verste er vel at man aldri blir helt fornøyd.

Hvordan blir sommeren din i 2019?

– Jeg har absolutt ingen planer i sommer, og synes det er herlig.

Alexander Norheim

 

Alexander Norheim (32) er modellspeider og agent hos Team Models, og har castet modeller til utallige kampanjer og show, blant annet i forbindelse med Oslo Runway. I tillegg er han frilansfotograf og skribent. På EGERs Raw Talent-kampanje har han fungert som art director.

Hvem er Alexander?

– Alexander er nysgjerrig, hardtarbeidende, snakkesalig, skeptisk og mer enn annet, lidenskapelig.

Hvordan havnet du i motebransjen?

– Jeg tror ikke folk flest vet hvordan de havner her. Jeg husker bare jeg elsket «Top model» da jeg var 13, til tross for at man finner ut at bransjen ikke fungerer sånn til vanlig. Men det var vel der nysgjerrigheten begynte.

Hva kjennetegner en god modell?

– Motivasjon, lyst, ryddighet, tillit og mest av alt, en person som er flink til å kommunisere.

Hva er det beste og verste med å arbeid i motebransjen?

– Samme svar på begge: At man får jobbe med drømmene sine. På en side så er det jo det man har ønsket og blir motivert av. Men på den andre side er det tøft fordi bransjen er så uforutsigbar og setter motivasjonen på spill hele tiden.

Hva har vært høydepunktet så langt i livet?

– Om jeg allerede har ett høydepunkt betyr det at det ikke finnes flere, og at det er nedover derfra. Jeg velger heller å tenke at man stadig skalerer opp. Jeg kan si at alle de modellene jeg har vært så heldig med å jobbe med hjelper at turen oppover blir bedre og bedre.

Hvor håper du å være om 10 år?

– Jeg har bodd over hele verden, så hvor spiller lite rolle. Håper heller jeg er happy med det jeg gjør.

Hvordan blir din sommer 2019?

– Man kommer ingen vei uten å satse. Så uten å høres cheesy ut, og i ett ord: WORK.

Den første kampanjen frontes av artist og skuespiller Resa sammen med modell Vetle. Hannah O Hansen har vært stylist, Alvin Santos har vært stillsfotograf, Vi Duc Truong filmfotograf, LinnLinnea har tatt seg av hår og make up og Alexander Norheim har vært art director.

Resa

Theresa Frostad Eggesbø (21) ble et kjent ansikt for da hun spilte Sonja i SKAM, og på nyåret har hun en av hovedrollene i storsatsingen Ragnarok på Netflix. Men det er egentlig musikken som driver henne. Hun ser først og fremst på seg selv som låtskriver og artist, og studerte på «Paul McCartney-skolen» LIPA i Liverpool. Om det har gått bra? Sjekk ut gromlåtene «God is Drunk» og «Sassy» med Resa på Spotify, da vel!

Hvem er Resa?
– Resa er kallenavnet mitt fra da jeg var liten. Da jeg startet på en karriere innen musikk, ønsket jeg å skille musikk-prosjektet fra meg selv som «privat»-person. Jeg tok derfor i bruk Resa som artist- og prosjektnavn, ettersom jeg føler det gir meg mer rom til å teste og leke innenfor et prosjekt enn mitt personlige navn ville gjort. Det er imidlertid ikke mange ulikheter mellom meg som person og meg som artist, ettersom jeg skriver ærlige tekster fra mine egne anker og følelser, og så forsøker jeg ikke å presentere meg selv annerledes som artist enn den jeg er. Resa blir heller en plattform der jeg kan få lov til å trekke frem enkelte sider av meg selv, og leke med både mine sterke sider og svakheter.

Fortell om Ragnarok og rollen din der:
– Det er hemmelig, men jeg spiller en ganske feisty en!
Føler du at du må velge mellom å være skuespiller eller artist?
– Jeg tror faktisk at dét er et valg man må ta da, fordi man for å lykkes i disse yrkene må gå inn 100%, vel i likhet med de fleste andre yrker, men man er ikke laget av 200%, så det kan være litt vanskelig å skulle gjøre begge deler fullt og helt. Men jeg tror jeg har vært litt heldig med at jeg har drevet med begge to som hobby fra da jeg var liten, noe som gjorde at jeg fikk en sjanse til å holde liv i begge aktivitetene senere i livet også. Det er jo dessuten to yrker som går veldig hånd i hånd, og er ganske like som kreative uttrykksformer. Jeg har likevel vært nødt til å velge én retning å satse på, og da har jeg har valgt musikken. Heldigvis har det vært noen som har tenkt på meg som skuespiller i diverse prosjekter mens jeg har studert musikk, og derfor har jeg fått muligheten til å gjøre begge deler. Det er jeg veldig takknemlig for!

Hva vil du med musikken din?

– Jeg vil først og fremst få utløp for egne følelser da det i hovedsak er derfor jeg skriver og synger. Egoistisk? Men jeg elsker følelsen av felleskap. Jeg tror det er en av mine favorittfølelser, så om musikken min og mine tanker og ord kan være gjenkjennelig og til glede for andre, så er det det beste av alt.

Hva motiverer og inspirerer deg?
– Min største inspirasjonskilde er mennesker. Jeg er veldig glad i mennesker, og tenker mye på og rundt oss mennesker. Jeg tror mennesker er den største kilden til følelser hos meg, enten det er mennesket gjennom musikk, litteratur, steder eller mitt indre menneskeliv.

Hva jobber du med i sommer?
– I sommer skal jeg jobbe med musikken som skal gis ut snart. Vi skal også fullføre innspilling av Ragnarok i Odda og København. Og så skal jeg jobbe litt i klesbutikk resten av tiden. Og selvsagt nyte deilig norsk sommer!

Hva er det beste og verste med yrket du har valgt?
– Det beste er reisingen, adrenalinrushet av å stå på scenen, og det å treffe masse forskjellig typer mennesker. Det verste er nok at jeg ikke alltid finner ro i perioden før og mellom prosjekter, men det kan være en blanding av engstelse og motivasjon, noe som ikke nødvendigvis behøver være negativt. Det verste jeg vet er å kjede meg uansett, så det er kanskje en grei livsstil for meg.

Beskriv din klesstil!

– Jeg er veldig glad i klær! Jeg har litt for mye klær, men resirkulerer også klær på Tise! Jeg er veldig glad i gjenbruk og vintage hvor man kan finne unike plagg med gøyale print og farger. Men du vil sjelden finne meg i veldig skrikende farger. Jeg vil beskrive stilen min som avslappet, men sofistikert – og litt quirky:-)

Hvor ser du deg selv om ti år?
– Om ti år er jeg 31 år gammel, og da håper jeg at musikk-karrieren flyter fint og at jeg har etablert meg som artist. Så håper jeg at jeg fortsatt driver med skuespill på siden. Jeg skal ha en svart katt, kanskje begynne tenke på barn??, kanskje mann, jeg vet ikke, og jeg håper jeg har kommet meg inn på boligmarkedet… Neppe… Jo, kanskje!