Slik kan du trene hjemme

I disse krevende tider tilbringer de fleste av oss store deler av dagene hjemme. Enten det er i karantene, isolat eller med hjemmekontor. Det betyr ikke at man må sette treningen på hold. Vi har derfor samlet et utvalg av våre favoritter som gjør hjemmetreningen til en lek.

VIBEKE KLEMTSEN / YOGOBE

Som Vibeke selv skriver på sin Instagram; «I disse tider er det viktig at vi tar vare på oss selv og vår egen helse, finner roen og bygger opp energi til å ta vare på de rundt oss, og da er yoga og meditasjon fantastiske verktøy!»

Hun hjelper til med dette ved å tilby 30 dagers gratis online yoga rett hjem. Hun har spilt inn flere Ashtanga yogafilmer på Instagrammen @yogobe som du kan bruke, men du finner også mange andre lærere, yogaformer og timer der. Du kan bruke koden VIBEKE når du lager deg en profil på yogobe.no, og du får da ubegrenset tilgang til tjenesten i 30 dager. I tillegg tilbyr Vibeke også livestream yoga flere ganger i uken via @ayayoga.no sin Instagram – hurra!

LULULEMON

Dessverre har Lululemon på EGER måtte stenge dørene sine. Heldigvis for oss tilbyr de likevel en rekke gratis yoga- og pilatesøvelser på deres nettsider. De er både morsomme og krevende, perfekt for deg som vil holde formen vedlike. Les mer om dem her: lululemon.com/story/yoga-videos

 

MELISSA WOOD HEALTH

Melissa Wood er blitt en favoritt blant influensere som Danielle Bernstein og det er ikke uten grunn. Hun oppfordrer til å finne en bedre versjon av deg selv og guider deg gjennom en blanding av yoga- og pilatesøvelser. Ved å melde deg på tjenesten får du en 7 dagers gratis prøveperiode til hennes univers. Les mer om den på melissawoodhealth.com.

CORE BALANCE

Core Balance har blitt en vane for mange Osloborgere. Nå som studioet dessverre har stengt, tilbyr grunnlegger Monica Øien 30 dagers gratis hjemmetrening. På sine nettsider beskriver Core Balance sin trening som en holistisk treningsform som stimulerer både kropp og sjel. Et sterkere core gir en sterkere kropp og bedre holdning. Bedre balanse gir bedre mental helse og overskudd. Vi tilbyr utfordrende og effektiv trening som trigger muskelstyrke, utholdenhet, bevegelse, balanse, koordinasjon og konsentrasjon. Meld deg på for gratis trening på corebalance.no.

 

BARRY’S BOOTCAMP

Dessverre har Barry’s Bootcamp også måttet stenge dørene, men fortvil ikke. På deres Instagram legger de hver dag ut gratis øvelser du enkelt kan gjøre hjemme. Følg med her: instagram.com/barrysnorway

Mangler litt ekstra inspirasjon? Her finner du det fineste treningstøyet til økten.

Tights fra Run and Relax

Treningstopp fra Run and Relax

Treningstopp fra Run and Relax

Yogamatte fra Run and Relax

Hoodie fra Reebok x Victoria Beckham, Høyer

Treningstopp fra Reebok x Victoria Beckham, Høyer

Treningstopp fra Reebok x Victoria Beckham, Høyer

Treningstopp fra Reebok x Victoria Beckham, Høyer

Tights fra Reebok x Victoria Beckham, Høyer

Hoodie fra Reebok x Victoria Beckham, Høyer