SPILLTIPS FRA ARK

du kan more deg med hjemme

Påsken er ofte ensbetydende med spill og aktiviteter med familien. For selvom det ikke blir en tur på hytta denne påsken, så betyr det ikke at vi ikke kan ha deg gøy hjemme. Under har vi samlet de beste spill-tipsene fra ARK for at du skal sikre deg en god opplevelse i løpet av ferien!

BEZZERWIZZER FAMILIE

Har vi ikke alle en Bezzerwisser i familien? Det er nå du har mulighet til å finne det ut. Bezzerwizzer Familie inneholder 2400 spørsmål og byr på mange timers underholdning for familien. Barn og voksne kan spille sammen, for til alle spørsmålene er det nemlig et hint som bare er til barna. Både store og små må være på hugget for å vinne tittelen som familiens Bezzerwizzer. Spillet er som skapt for alle familier som elsker å ha det gøy sammen og samtidig bli litt klokere.

TICKET TO RIDE

Kribler det i reisefoten? Dra frem Ticket to Ride-spillet i mellomtiden! Her konkurrerer spillerne om å kapre de viktigste busslinjene og fullføre sine destinasjonsbilletter, som binder sammen de ulike distriktene i Englands hovedstad. Spillet passer like godt for både nybegynnere og erfarne spillere.

RYKTET GÅR

Ryktet Går har blitt kåret til «Årets Selskapsspill» av en enkel grunn – det er rett og slett supergøy! Trekk en oppgave, skriv ned ordet og tegn for så å sende blokken videre til neste spiller. Ser han/hun hva jeg har tegnet? Gjett og send videre. Neste spiller tegner det han/hun har gjettet. Morsomt for både barn og voksne!

ESCAPE ROOM

Med 3 scenarioer utarbeidet for bedre tilgjengelighet for barn, må man bruke intuisjon, kunnskap og ikke minst samarbeid for å prøve å unnslippe i tide. En dekoder teller ned fra 60 til 0 minutter, som bidrar til å skape atmosfæren og gir anledning til å motta hint. Dette spillet er et ekte samarbeidsspill, for her vinner man (eller taper) sammen.

PUSLESPILL 1000 VILLAINOUS: MALEFICENT

Vi elsker puslespill og Disney, så hvorfor ikke kombinere disse to? Her har du muligheten til å mimre tilbake til barndommen samtidig som du inkluderer barna i leken. La barna øve på finmotorikken og øve på øye-hånd-koordinasjon, samtidig som det virker som hjernetrim for de voksne!