Våre favoritter fra Gevir Loves

Nå som Gevir må holde stengt, er det mange som fortviler. Enten det er om ettervekst, eller mangler på hårpleie. Heldigvis holder nettbutikken til Gevir åpent og vi har samlet våre favoritter. PS! Ett av produktene gjør under med etterveksten.

AIRBRUSH ROOT TOUCH-UP SPRAY PLATINUM

 

Dette magiske produktet fra Oribe dekker over grå hår og ettervekst, perfekt når det nå er langt mellom frisøravtalene. Produktet inneholder pigmenter som blander seg sømløst med din naturlige farge når du måtte trenge det. I tillegg inneholder den en formula som gjør at det trekker raskt inn og absorberer bort overflødig olje. Med andre ord det perfekte produktet for et forfrisket hår.

Slik bruker du det:

Rist godt

Spre produktet lett over røttene

La produktet sette seg

Røttene er borte

PS! Produktet kommer i mange ulike hårfarger. Se alle HER

REVITALIZING FORTIFYING SERUM FOR THE SCALP

REVITALIZING FORTIFYING SERUM FOR THE SCALP

Ikke bare gjør dette herlige serumet håret ditt sterkere og tykkere, men det begrenser også hårtap. Det er proppfullt av effektive ingredienser som mineraler, vitaminer, planteekstrakter og proteiner som gjør røttene dine mer solide og beskytter hårfargen din. I tillegg lukter det utrolig godt.

Slik bruker du det:

Tilfør tre dråper på tørt eller håndkletørt hår, spesielt i de sonene hvor håret faller.

Massér serumet godt inn med fingertuppene.

Bruk produktet som en intensiv kur annenhver dag i en måned, eller som en vedlikeholder to ganger i uken i to måneder.

Skyll godt med vann dersom produktet kommer i øynene.

AVEDA LITRE PRODUCTS

 

En god shampoo og balsam holder lenge. Vår favoritt fra Aveda heter NUTRIPLENISH™ SHAMPOO DEEP MOISTURE 1 LITRE og er perfekt etter en lang vinter. Etter en lang vinter er håret ofte tørt og livløst. Blås liv i det igjen med denne fuktighetsgivende shampoen. Den er bygget på en rik formula av naturlige ingredienser som  kokos- og granatepleolje og mangosmør som vasker håret uten å fjerne hårets egne gode egenskaper. Bruk shampoen med balsam fra samme serie for ekstra gode resultater.

PS! Nå gir Gevir LOVES deg en børste fra Aveda til en verdi av kr 460 hvis du kjøper to Aveda liter produkter – hurra!