VÅRENS HERRETRENDER

SPRING/SUMMER 2020

Våren er det perfekte tidspunktet for å puste nytt liv i stilen din. Menn er ikke som de pleide å være og herremote er på et interessant sted for øyeblikket. Vår 2020 er den første herreklærsesongen i et nytt tiår - og muligens en ny epoke innen herremote - og menn er ikke lenger kun bankfolk eller advokater. De er romantikere og elskere; de er bærekraftige sensualister; de er elegante med drømmende tendenser. Måten menn kler seg på blir mer fargerikt, mer eventyrlysten og mindre begrenset av gamle regler og kleskoder. 

Stikkordet for herretrender denne sesongen er "frihet", noe som resulterer i levende plagg, uanstrengte skreddersømmer og flytende, delikate stoffer. Enten du trenger en total garderobeoppdatering eller kun søker litt inspirasjon til sommerstyling kan du få en innføring i noen av vårens største herretrender for 2020 her:

TROPI-COOL

Klar for en ferie? Enten du faktisk skal på ferie sørover eller om du blir sittende fast i byen som resten av oss kan du i det minste kle deg som om du er på vei til den tropiske ferien gjennom natur- og fruktinspirerte print.

En av vårens herretrender er Tropi-cool!

GET THE LOOK

Tropi-cool i matchende shorts og polo fra Kenzo.

 

BUCKET HAT

Det var en tid da du ikke kunne bruke ordet «kult» hvis du ville snakke om bøttehatter for menn. De var trendy på 1960-tallet, og etter det virket det som at bøttehatten har blitt liggende på bunnen av bøtta. De siste årene har trenden blomstret – og nå er bøttehatten en av vårens hotteste herretrender.

GET THE LOOK

Bøttehatt fra Holzweiler.

OPEN SHIRT

Ta deg friheten til å åpne skjorten litt denne sesongen. Enten med en annen skjorte under eller med en fargerik t-skjorte.

GET THE LOOK

Åpen-skjorte-antrekk fra Holzweiler runway SS20.

BIKER JACKET

Biker-jacket er alltid en klassiker og passer til enhver anledning. Her er tre ulike antrekk med den råe skinnjakken fra Samsøe Samsøe.

GET THE LOOK

 

Biker-jacket fra Samsøe Samsøe.

DENIM REDONE

Å bruke denim-på-denim kan virke skremmende, men ikke vær redd – du er 100% innenfor den seneste trenden. Og om du vil utfordre deg selv enda et hakk kan du gjøre det medi ulike fargetoner – det kan virkelig  pimpe opp antrekket.

GET THE LOOK