VÅRENS TRENDER

SPRING/SUMMER 2020

Vårens trender for 2020! I dette nye tiåret, som vi nå er godt inne i, vil vi se kjøp-og-kast-kulturen forsvinne mer og mer. I stedet vil vi ønske oss klær som har bedre kvalitet som skal henge lenge i klesskapet og ikke minst være flittig i bruk. Vårens 2020-trender fra runwayen er mer kommersielle og ikke minst mer funksjonable enn det vi vanligvis ser derfra. Det fokuseres på klassiske og varige kjøp heller enn kunstneriske kreasjoner av det mer upraktiske slaget.

"Realistisk" er et ord som går igjen når temaene for vårens trender beskrives. Et av buzz-ordene for SS20 er "bærbarhet" - som er et ord som godt beskriver den grunnleggende funksjonen av klær. Det er derfor vårens trender vil gli inn og bli en del av manges garderober i lang tid fremover.

Noen av de største trendene for våren er dress i matchende over- og underdel, store puffermer, skjørt blir byttet ut med shorts og 90-tallsminimalisme kommer tilbake. Andre trender som går igjen på runwayen er firkantet-tåsko, topper med nye spennende linjer, og sydengarderoben som kan fint brukes i storbyen.

Det er bare å glede seg!

Oversized puff sleeve

 

En av vårens trender er store puffermer som er et must-have denne sesongen. Hvis du nøler litt med å prøve ut trenden foreslår vi å kombinere det med et enkelt skjørt eller et par jeans. Eller for å gjøre det enda lettere, prøv en puffermekjole med klassiske sneakers eller trendy boots.

GET THE LOOK

POWER DRESSING

Du trenger ikke engang å tenke før du bruker en dress fordi det allerede er et fullt antrekk – du kan bare kaste en på og gå. Målet er å føle seg «powerful» på en uanstrengt måte, og det er den typen energi en flott dress kan gi deg.

GET THE LOOK

INVEST IN A TRENCH

GET THE LOOK

SHORTS OF ALL PROPORTIONS

Hvem har på seg korte shorts? Hvis du er en Chanel- eller Brandon Maxwell-kvinne gjør du det. Enten du velger et skinn-, sateng- eller denimpar, vil disse shortene gi deg meter, kilometer og milelange ben.

GET THE LOOK

90S MINIMALISM

Alessandro Micheles maksimalistiske stil med gigantiske solbriller, print-på-print og vågale fargekombinasjoner henger fortsatt igjen i moteverden. Vårens trender tar en rolig avreise fra det mønstrete 70-tallet, toner ned print og dristige silhuetter – for å ankomme 90-tallet sin minimalistiske ensfargede stil.

GET THE LOOK

BEYOND THE BEDROOM

GET THE LOOK

NEW NECKLINES

Denne sesongen kommer vi til å se en del korsett, hjerteformet- samt nye kreasjoner for utringninger. Alltid spennende å krydre opp den normale firkant eller runde formen vi er vant til.

GET THE LOOK

Har du sett på våre spilltips fra ARK? Sjekk ut våre tips her! 

EGER INSTAGRAM