Xich Lô Restaurant

er vinneren av beste orientalske restaurant

Xich Lô Restaurant på EGER ble utnevnt som vinner av Årets Beste Orientalske Restaurant 2018, da Bookatable Consumer Choice Awards kåret Norges beste restauranter.

Vinner-resultatet er basert på det høyeste gjennomsnittet av antall reservasjoner og gode tilbakemeldinger på Bookatable.com.
Bookatable Diner Awards er gjestens pris, og dermed blant de beste tilbakemeldingene en restaurant kan få!
Opplev rettene fra Årets Beste Orientalske Restaurant i 3. etasje av EGER.

Det er krydderet som gir den genuine smaken av Vietnam hos restaurant Xich Lô. Ingefær, sitrongress og chilli til fisk, inspirert av keiserbyen Hué. Duften av koriander og vårløk er like pirrende som urter i markedene ved den mektige Mekongfloden. Smaken av tamarindsausen er frisk som de grønne Tamarindtrærne i Saigons mange alléer. Og syrlige lime og hvitløk over tynne skiver av oksekjøtt minner om de delikate rettene i Hanoi.

Den metoden kokkene hos Xich Lô bruker når de tilbereder kjøtt og fjærkre, har de tatt inn fra det franske kjøkken. Slik får den vietnamesiske maten det beste fra to matkulturer. Mens fiskesuppen, basert på norsk fisk av ypperste kvalitet, har en lett syrlig smak, akkurat som husmødrene i Mekongdeltaet lager den.

«Topp kvalitet og utmerket service», «klare smaker» og «balansert – rett og slett» er bare noen av de velfortjente tilbakemeldingene Xich Lô Restaurant får på Tripadvisor.

Vi gratulerer Xich Lô Restaurant og ønsker deg velkommen!

Bookatable Diner Awards er gjestens pris, og dermed blant de beste tilbakemeldingene en restaurant kan få!

Vinner-resultatet er basert på det høyeste gjennomsnittet av antall reservasjoner og gode tilbakemeldinger på Bookatable.com.
Bookatable Diner Awards er gjestens pris, og dermed blant de beste tilbakemeldingene en restaurant kan få!
Opplev rettene fra Årets Beste Orientalske Restaurant i 3. etasje av EGER.

Det er krydderet som gir den genuine smaken av Vietnam hos restaurant Xich Lô. Ingefær, sitrongress og chilli til fisk, inspirert av keiserbyen Hué. Duften av koriander og vårløk er like pirrende som urter i markedene ved den mektige Mekongfloden. Smaken av tamarindsausen er frisk som de grønne Tamarindtrærne i Saigons mange alléer. Og syrlige lime og hvitløk over tynne skiver av oksekjøtt minner om de delikate rettene i Hanoi.

Den metoden kokkene hos Xich Lô bruker når de tilbereder kjøtt og fjærkre, har de tatt inn fra det franske kjøkken. Slik får den vietnamesiske maten det beste fra to matkulturer. Mens fiskesuppen, basert på norsk fisk av ypperste kvalitet, har en lett syrlig smak, akkurat som husmødrene i Mekongdeltaet lager den.

«Topp kvalitet og utmerket service», «klare smaker» og «balansert – rett og slett» er bare noen av de velfortjente tilbakemeldingene Xich Lô Restaurant får på Tripadvisor.

Vi gratulerer Xich Lô Restaurant og ønsker deg velkommen!