Din signaturduft

finner du hos Heaven Scent på EGER

Heaven Scent hos EGER håndplukker dufter blant luksus-, nisje- og kultmerker verden over, og fører et selektivt utvalg parfymer. Begynn med disse og finn duftfamilien som appellerer til deg. Enten du liker søte, tunge eller friske dufter, vil utvalget hos Heaven Scent ta pusten fra deg.

.
Vill og intens.
Byredo / Pulp EDP 50ml, 980 NOK
Pulp er en veldig unik parfyme med sitt ekstreme fokus på fruktige og søte noter. Førsteinntrykket er som oftest overmoden frukt. Den åpner med en distinkt fikenduft, som gir parfymen den "juicy" karakteren.

.
Myk og kremet duft.
Agonist / Vanilla Marble EDP 50ml, 1200 NOK.
En eksplosjon av vanilje. Myk, kremet og avhengighetsskapende. Denne myke duften tar deg tilbake til barndommens første sukkerkick. Lukten minner om deilig sukkertøy.

.
Radikal og unik.
Eccentric Molecules / Molecules 01 EDT 50ml, 1050 NOK
En effekt mer enn en duft. Molecule 01 inneholder kun én ingrediens, kjent som Iso E Super. Den utvikler seg kun i kontakt med varm hud og brukeren merker en antydning til behagelige, fløyelsmyke trenoter som vekslende forsvinner, for å dukke opp igjen.

.
Subtil elegans.
Diptyque / Vertyverio EDP 50ml, 1000 NOK
Noter av gulrotfrø, aprikos, muskatnøtt og nellik overrasker, majestetisk sedertre gir duften struktur med sin radikale tørrhet, og pudret musk tilfører sensualitet. Vetyverio er en subtil, sensitiv og elegant duft for menn og kvinner.

.
Blomstrende melankoli.
Diptyqaue by Serge Kalougine / L'ombre Dance L'eau EDT 100ml, 950 NOK
En stemningsfull duft som tar deg med til en engelsk hage fylt av roser som har fått vokse fritt og masse solbærbusker. Duften åpner ekstremt grønt, så kommer den friske, vakre rosen på banen. Du kjenner det fuktige jordsmonnet og modne bær samt roseblader som har falt på bakken. L'ombre dans l'eau betyr skyggen i vannet, og duften har et hint av mystikk og melankoli.

.
Spirituell og minimalistisk.
A Lab on Fire / L'Anonyme by Olivier Polge EDT 60 ml, 950 NOK.
L’Anonyme ou OP-1475-A har en moderne appell, som både er minimalistisk og samtidig selvsikker. Det er en perfekt sommerduft for både menn og kvinner. Duften er myk og ren, og opptakten er crisp og moderne med en ren og deilig sitrusfølelse. Geranium gir et løft til en duft i stadig ut- vikling, både maskulin og feminin. Den oppleves stemningsfull, skjønn og oppløftende.

.
Krydret sommer.
Frédéric Malle by Edouard Fléchier / Lys Mediterranee EDP 100ml, 1850 NOK.
Forestill deg en dampende het kveld i Middelhavet. Sjøsprøyten blander seg med den krydrede duften av høstingefær. Edouard Fléchier har skapt en impresjonistisk duft, en hyllest til denne frodige, hvite blomsten. Men han gjør det på en ny måte, med en frisk aksent. Appelsinblomst åpner døren for en marin toppnote. Du puster inn havluft og høstingefær, med hint av musk og vanilje. En glødende duft.

.
En kontrastfylt duft, frisk og sensuell.
Frédéric Malle / Carnal Flower EDP 50ml, 1900 NOK
En duft med konstraster. Frisk og sensuell. Duften er basert på tuberosen som utstråler naturlig friskhet samtidig som den oppleves sanselig og sensuell. Også tilsatt kokos og muskat.