x

Campaign Monitor- No

Bli medlem i dag for å få
eksklusiv informasjon om
nyheter og lanseringer

Les samtykke


Kashmina

åpningstider:

mandag-onsdag: 10-19

torsdag: 10-20

fredag: 10-19

lørdag: 10-18

etasje: 2

bransje: Dame, Herre, Barn, Accessories

telefon: +47 48 20 85 20

hjemmeside: www.kashmina.no

e-post: kundeservice@kashmina.no

instagram:@kashmina_of_norway

Designet til Kashmina har en moderne silhuett med fokus på komfort og kvalitet. Alle deres produkter er laget i 100% ren kashmirull, verdens mest eksklusive naturfiber.

«Vi liker å tenke at vi utfordrer tradisjonen i vår lille del av motebransjen, både i valg av produkter og med hvordan vi jobber. Våre kunder har integritet, de handler klærne sine med stor bevissthet og de er i høy grad kresne. Derfor synes vi det er gøy å tenke litt utenfor boksen og by på «det lille ekstra»… Både i design og i kundeservice.”

Kashmina har spesialisert seg på et rent naturprodukt, uten å blande inn andre naturfibre eller kunstfibre. I oppstarten brukte de lang tid på å finne samarbeidspartnere som kunne levere kashmirull på det nivået de ønsket seg. Kashmina samarbeidet med Statens Institutt for Forbruksforskning (SIFO), for å teste kvalitet og renhet på ullen de kjøpte og mener at de i dag har noe av den beste ullen som er å oppdrive på markedet.

Klærne designes i deres lokaler i Drøbak, enten av gründeren selv og designer, eller i ulike designsamarbeid, mens selve produksjonen foregår hos nøye utvalgte samarbeidspartnere i nord-Kina. Alt som produseres utvikles gjennom unike samarbeidsprosesser der alle som er involvert bidrar med kompetanse og engasjement.

Vi fører merker som:

  • Kashmina